Tue seuramme toimintaa ostamalla sarjakortti TH-pesuun!
Team LKP P/T16Julkaistu: 24.04.2023 23.00

Tue seuramme toimintaa ostamalla sarjakortti TH-pesuun!

OSTA TH-PESUN SARJAKORTTI JA TUE JUNIORITOIMINTAAMME!

Team LKP ry ja TH-pesu ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Kummallakin sopija-osapuolella on yhteinen tärkeä päämäärä, mahdollistaa Laukaan lapsille ja nuorille liikunnan harrastamisen mahdollisimman edullisin kustannuksin.

"TH-Pesu Oy haluaa olla edistämässä laukaalaisten lasten ja nuorten ohjattua liikunnan harrastamista. Koska Team LKP Ry:llä on aktiivisesta seuratoiminnasta jo pitkä kokemus ja seuran toiminta on vahvasti painottunut lasten ja nuorten toiminnan järjestämiseen, katsomme Team LKP Ry:n olevan hyvä kanava haluamamme tuen tarjoamiselle. Haluamme myös osaltamme mahdollistaa vähävaraisten perheiden mahdollisuutta osallistua seuratoimintaan ajatuksella ”Laukaassa Kaikki Pelaa” ja kukaan ei saa jäädä ulos maksujen vuoksi", toteavat TH-pesun yrittäjäkaksikko Teemu Halmiala ja Timo Hietanen.

Team LKP ry puheenjohtaja Jani Ylinen on erittäin iloinen nyt solmitusta monivuotisesta yhteistyösopimuksesta: "Seurassamme on tällä hetkellä havaittavissa korona-ajan aiheuttaman harrastajamäärän laskun jälkeen taas suunnan vaihtumista noususuuntaan. Haluamme tarjota kaikille alueemme lapsille ja nuorille futiksen harrastusmahdollisuuden ja tämän yhteistyön myötä pystymme hallitsemaan kustannustasoja helpommin. Henkilökohtaisena tavoitteenani olen pitänyt myös Team LKPn näkyvyyden kasvattamista Laukaan yleisessä katukuvassa. Solmittu sopimus mahdollistaa meille näkyvyyttä TH-pesun Jyväskyläntien LED-valomainostaulussa, mikä olisikaan parempi ja nykyaikaisin keino tuoda seuran toimintaa näkyviin kuin tämä! Vastavuoroisesti seurana haluamme tukea myös paikallisia yrittäjiä, ostamalla tuotteita ja palveluja mieluummin kotikylältä kuin muualta".

Kilkkaa tästä ja tilaa sarjakortit meidän kautta tai ole yhteydessä suoraan TH-pesuun ja osta sarjapesukortti!

Samalla kun pidät autosi puhtaana, tuet toimintaamme lasten ja nuorten liikuttamiseksi. Sarjapesukortteja ostettavissa myös peli-iltasarjojen kioskeista sekä muista tapahtumista missä olemme mukana!

Lisätietoja yhteistyöstä antaa

Jani Ylinen / Team LKP Ry puheenjohtaja@teamlkp.net +358503230590

Teemu Halmiala / TH-Pesu Oy info@thpesu.fi +358207309922

Timo Hietanen / TH-Pesu Oy

VIERAILE TH-PESUN SIVUILLA JA TUTUSTU MYÖS MUIHIN PALVELUIHIN!