Team LKP ry. Palloliiton Laatujärjestelmän Tasolle 1
Huuhkajat- ja Helmarit 5-7vJulkaistu: 11.12.2022 18.52

Team LKP ry. Palloliiton Laatujärjestelmän Tasolle 1

Team LKP ry on 24.11.2022 saavuttanut Palloliiton laatujärjestelmän viisiasteisella taulukolla tason 1. Arvioitavina aiheina laatujärjestelmässä on seuran urheilutoiminta, johtaminen sekä viestintä ja markkinointi.

"Tavoitteeseen pääsy on vaatinut seurassa usean vuoden määrätietoista toimintojen kehittämistä, eri toimintatapojen ja -ohjeiden dokumentoimista sekä säännöllistä itsearvioinnin toteuttamista eri kehitys- ja parannuskohteista. Tämä ulkopuolisen arvioitsijan tuottama palaute on merkki, että seuramme suunta on oikea kohti entistä laadukkaampaa seuratoimintaa sekä seurakulttuurin luomista", toteaa seuran puheenjohtaja.

Arvioinnista vastasi Palloliiton Itäisen alueen seurakehittäjä Anssi Viren. Laatujärjestelmän tavoitteena on kehittää seurojen toimintaa kokonaisvaltaisesti. Tällä tuetaan seuran pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen toiminnan jatkumoa, sekä tunnistetaan seuran vahvuudet ja kehittämiskohteet laadukkaan toiminnan takaamiseksi jatkossakin.

Laatujärjestelmäraportissa todettiin seuramme kehittäneen toimintaansa ja toimintamallejaan johdonmukaisesti. Seurallamme on selkeät tavoitteet ja suunta lähteä kehittämään toimintaamme. Yksi LKP:n vahvuuksista on seurayhteistyö, minkä ansiosta seuran toiminnan laadukkuus on kehittynyt eteenpäin. Seurayhteistyötä tullaan jatkossakin ylläpitämään ja syventämään etenkin paikallisesti toiminnan turvaamiseksi.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!