T08/09 joukkueella kaikkien aikojen kevätkausi
Julkaistu: 27.06.2023 22.10

T08/09 joukkueella kaikkien aikojen kevätkausi

Kevään sarjapeleistä pelkkiä voittoja

Kahdeksas kesäkausi T08/09 joukkueella on kulkenut paremmin kuin hyvin – erinomaisesti suorastaan. Nyt, kun kevätkauden kaikki sarjapelit on pelattu, voidaan todeta joukkueen korkean harjoitusaktiivisuuden ja määrätietoisen harjoittelun tuottaneen tulosta. Saldona kevätkaudelta pelkkiä voittoja sarjapeleistä! Yhteensä 14 peliä, 82 tehtyä maalia ja 8 päästettyä maalia. Näillä lukemilla joukkue saavutti voitot sekä T15 Kakkonen että T18 Vitonen sarjoissa. Kirsikkana kakun päällä hopeaa Lattiapinnoite-turnauksesta, jossa oli mukana alueen tyttöjoukkueet ko. ikäsarjassa.

"Kevätkausi joukkueella on ollut todella tiivis. Olemme pelanneet paitsi kahta sarjaa omalla joukkueella ja lisäksi JyPK yhteistyökuvioiden kautta meidän tyttöjä on esiintynyt peräti seitsemässä(!) eri Palloliiton sarjassa. Tämän lisäksi pelaajia on päässyt Palloliiton Helmaripolun -tapahtumiin ja kevätkausi huipentui 2009 syntyneiden osalta Eerikkilässä kesäkuussa pelattuun turnaukseen, jonne tiensä raivasi peräti viisi LKP-tyttöä. Todella kova suoritus! Alkukausi on mennyt hienosti - talvella ja edellisinä kausina tehty työ treenikentillä on näkynyt iloisena, itsevarmana ja tehokkaana pelaamisena. Nyt vedetään hetki happea, levätään ja parannellaan kauden aikana tulleita kolhuja - tästä on mukava jatkaa kohti syksyn tapahtumia!", kommentoi joukkueen valmentaja Jussi Ottavainen.

Elokuussa käynnistyy taas sarjapelit ja joukkue pelaa MastoCUP-turnauksessa Pajulahdessa. Syksymmällä vuorossa on jokavuotinen Hippo-turnaus Jyväskylässä. ” MastoCUPissa pääsemme elokuussa testaamaan joukkueen kuntoa ja osaamista useampaa uutta joukkuetta vastaan. Mikäs sen mukavampaa. Sarjapeleissä me sitten jatkamme syksyllä siitä mihin kevätkaudella jäätiin. Mennään siis täysillä eteenpäin.”, toteaa Tero Puurunen, toinen joukkueen valmentajista.