Tänäkin vuonna T08/09 joukkue toi kultaa Hippo-turnauksesta!
Julkaistu: 09.09.2023 22.29

Tänäkin vuonna T08/09 joukkue toi kultaa Hippo-turnauksesta!

Jyväskylässä järjestetään joka syksy tyttöfutiksen suurtapahtuma, Hippo-turnaus. Joukkueita saapuu turnaukseen eri puolelta Suomea. Tänä vuonna joukkueita on noin 150. Team LKP T08/09 joukkue oli mukana viidettä kertaa.

Tänä vuonna pelattiin voitosta keskisuomalaisten joukkueiden kesken T16 -sarjassa. Mukana oli Laukaasta Team LKP, Jyväskylästä JyPK ja PaRi sekä Haapamäeltä HPP. Sarjassa pelattiin yhteensä kuusi ottelua. Team LKP voitti pelit HPP ja JyPK T07/08 vihreä joukkueita vastaan. Viimeisessä pelissä pelattiin tasapeli PaRia vastaan. Yhden pisteen turvin Team LKP varmisti sarjan voiton.


Turnauspäivä sujui iloisissa merkeissä. Pelaajat pääsivät päivän aikana kokemaan hieman myös idolina olemista, kun nuoremmat pelaajat halusivat jutella joukkueemme pelaajien kanssa, ja tehdä yhteisiä tiktok-videoita. Taas nähtiin miten jalkapallo yhdistää nuoria asuinpaikasta tai iästä riippumatta.


Kiitos koko joukkueelle hienosti pelatusta turnauksesta. Myös taustatiimi ja kannustamassa olleet vanhemmat sekä sponsorit Alutroll ja Ravintola Antalya ansaitsevat isot kiitokset.