H&H-futiskoulut talvikausi 2024-25
JalkapalloJulkaistu: 21.09.2024 07.49

H&H-futiskoulut talvikausi 2024-25


Team LKP Helmarit- ja Huuhkajat- futiskoulujen talvikauden 2024-25 ilmoittautuminen on avattu!

Futiskouluissamme pääset tutustumaan matalalla kynnyksellä jalkapallon harrastamiseen. Lapset opettelevat jalkapallon alkeita sekä pallon kesyttämistä leikkimielisissä harjoitteissa unohtamatta pieniä kilpailullisia elementtejä koulutettujen valmentajiemme ohjaamina.

Aiempaa jalkapallon harrastamisen taustaa siis ei vaadita, mutta varoituksen sana vanhemmille jo tässä vaiheessa, että futiskoulusta lapsesi löytää hyvin helposti kipinän uudelle ja verrattain edulliselle harrastukselle!

Futiskoulun harrastajista perustamme joka vuosi vähintään yhden uuden ikäkausijoukkueenkin, joten tämä on hyvä reitti tutustua futiksen harrastamiseen!

Mukaan tarvitset sisäpelikengät, sisäliikuntaan sopivan vaatetuksen ja pakollisena varusteena säärisuojat sekä paljon iloista mieltä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN!

HUOM. Kun tallennat ilmoittautumisen, osallistumismaksu aktivoituu samantien maksettavaksi esim. verkkopankin kautta.

HUOM2. Myös jo mukana olevien harrastajien on ilmoittauduttava erikseen talvikaudelle 2024-25.

HUOM3. Toivomme, että kaikki kesäkaudella 2024 mukana olleet jatkaisivat myös talvella, mutta jos et jatka, pyydämme siinä tapauksessa täyttämään lopettamisilmoituksen jonka löydät "Ilmoittautumiset"-välilehden alta. Tämän voi tehdä jo ennakkoonkin, ja voit jatkaa futiskoulun kesäkauden loppuun saakka normaalisti.

Missä?

Helmarit- ja Huuhkajat-futiskoulujen talvikausi 2024-25 käynnistyvät keskiviikkona 23.10.2024.

Sydän-Laukaan koulun sali:

  • Klo 17.00-18.00 5-7 vuotiaat
  • Klo 18.00-19.00 8-13 vuotiaat

Harjoitukset jatkuvat viikoittain aina huhtikuun 2025 loppuun saakka. Tauot ja esteet ilmoitetaan erikseen JOPOXissa. PS. Pallo kannattaa ottaa kuitenkin lomareissuillekin mukaan!

Jopox?

Ilmoittautuneet (vanhemmat) kutsumme liittymään JOPOX-järjestelmäämme, jolla hallinnoimme harjoituksiin ilmoittautumiset ja aikatauluista tiedottamiset. HUOM. Ilmoittautumiset JOPOXiin (IN/OUT) ovat meille hyvin tärkeää, että valmentajamme tietävät suunnitella oikean kokoiselle ryhmälle oikean kokoiset harjoitteet.

Maksut

Osallistumismaksuissa on eri hintaryhmät, riippuen siitä oletko osallistunut futiskouluhimme jo kesäkaudella 2024 ja/tai talvikaudella 2023-2024.

Lisätietoja

Lisätietoja löydät ilmoittautumislomakkeelta tai kysymällä jalkapallo@teamlkp.net.